Att arbeta på IbisSoft innebär att vara en del av ett team som arbetar med de senaste tekniska utmaningarna samtidigt som du får goda affärsmässiga villkor. Vi kräver mycket, framförallt att du kan det du säger att du kan och att du är en professionell kollega. Vi ger också mycket, inte minst ger vi dig möjlighet att arbeta nära våra nöjda kunder. Kunder som vi ofta arbetar med i många år, en del så länge som 30 år.

Genom åren har vi använt många tekniker och språk

Vi har utvecklat kommersiella system med en stor blandning av verktyg och språk, det förefaller helt naturligt då vi levererat livskraftiga lösningar i många år.  De tekniker vi använder mycket idag är:

  • Metoder och metodiker
   • Agile, Scrum, TDD
  • Språk 
   • Ruby, PHP, HTML, JavaScript, CSS
  • Ramverk
  • Databaser
   • De flesta SQL databaser som MySql, Oracle, MS SqlServer
   • Men även sådana som MongoDB, NoSQL
  • Versionshantering
   • Vi är vana användare av bl.a GIT och Mercurial

Jobba hos IbisSoft!

På våra jobbsidor utannonserar vi tjänster som finns tillgängliga just nu. Finns det ingen tjänst som passar dig just nu så låt det inte hindra dig, vi värderar en kontakt med dig högt även om vi inte har en ledig tjänst just idag. Vi tar alltid emot ditt CV och dina kontaktuppgifter då vår värld är snabbt föränderlig. Vi blir gärna kontakter på Linkedin och i andra sociala medier. Vi kan det där med språk, bråk och community.

Vår devis är att ständigt vara verklighetsnära och inte fast i det förgångna. Hur skulle du vilja arbeta ? Hur är din idé om ett bra jobb?

Community

IbisSoftare älskar att debattera, engagera och motivera.  Detta både för att utvecklas själva och för att hjälpa andra att driva kunskapen om systemutveckling framåt. Genom åren har vi publicerat en mängd artiklar, sponsrat meetups och även utvecklat applikationer, bland annat för Linkedin.

Vi tar oss tiden att skriva längre inlägg i den akademiska debatten för att själva lära oss mera och få värdefull feedback från den akademiska forskningen. Exempel på artiklar vi skrivit och som har publicerats är:

Vårt sociala engagemang innebär att vi stödjer hjälporganisationer med ekonomiska bidrag och vi involverar oss enbart i etiskt försvarbara verksamheter.

Vi är positiva till att aktivt bidra till communities som främjar företagens affärsutveckling, verksamhetsutveckling och systemutveckling. Vi sponsrar då och då olika sammankomster och har du en idé om något event som skulle behöva vårt deltagande så hör av dig till oss!

Processplatsen

Information om vårt verktyg för visualisering av processbygge finns på Processplatsen. På Processplatsen kan du steg för steg visualisera och publicera en affärsprocess. Det finns även omfattande dokumentation som du kan ladda ner som PDF.

Besök Processplatsen här

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.